10 Mayıs 2012 Perşembe

HAKLIYIZ, KAZANACAGIZ..


314 gün önce başladılar Çubuklunun tarihinde gördüğü en ağır ve aşağılık saldırıya, 314 gündür içlerindeki zehri, kini kustular ahlaksızca.

En ahlaksızlar ahlak dersi vermeye kalktı, dolandırıcılar soyguncular, iftiracılar, şerefsizler, katiller onur ve erdem nutukları attı.

314 gündür aklını ve vicdanını kaybetmiş leş kargaları her gün aralıksız saldırdılar en büyük sevdamıza. Sandılar ki, başımızı öne eğip, yaratılan algıya inanıp, sevdamıza atılmaya çalışılan çamura sessiz kalacağız.

Önce 10 Temmuz günü Topuk yaylası yolunda defterini sarı-laciye boyayıp sevdasını bayrak yapan küçük kız çocuğundan aldılar cevaplarını. Ardından, 80 yaşında hastalığı sebebiyle yürüyüşe katılamayan, evinin penceresinden açtığı bayrağı sallayarak sevdasına sahip çıkan teyzeden..Köprü yoluna düşenlere karşı “gerekirse mermi kullanabilirsiniz” emri verildi, ama cevap gecikmedi çubuklu sevdalıları göğüslerini siper ettiler mermilere, kurgucular en büyük darbeyi o gün yedi.

Efe Utkumun ilk şampiyonluğu için mücadele etmekten herkes bir gün vazgeçse bile ben vazgeçmeyeceğim demiştim, ben de cevabımı, Efe Utku için mücadele edeceğiz, onun ilk şampiyonluğunu asla vermeyeceğiz diyen Alpaslan Abimden, Bozkurt Abimden, Feryal Ablamdan, Uğur’dan, Dilek’ten, Oğuzdan, Olcay’dan, aldım…Anladım ki, oğluma verdiğim sözü tutmak için benimle mücadele edecek milyonlar var.

Bu 314 günde taraftar bu kadar mücadele ederken, KOCAMAN bir adam yönetiminde bir topluluk çubuklu sevdalılarının başı öne eğilmesin diye yüreklerini ortaya koyup savaştı, ahlaksızca, şerefsizce çalınmaya çalışılan şampiyonluklarını ne kadar hak ettiklerini her gün bir kez daha gösterdi… “Dağıldı, bitti, Fenerbahçe tarihe karıştı” diye ağızlarından salyalar akarak kinlerini kusanları 314 gündür her gün öldüren bu takıma eğer varsa bir hakkımız helal olsun.

Ve artık, bu ahlaksız kurguculara son darbeyi vurup tarihin en anlamlı şampiyonluğunu alma günü geldi. Çubuklu sahaya çıktığında hayat duracak, tribünde bizler, cennette Ayetullah Bey, Zeki Rıza, Basri, Efe Utkumun elinden tutmuş Lefter alkışlayacak.

Ve Fenerbahçe söyleyecek son sözü, HAKLIYIZ, KAZANACAĞIZ… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder